موفقیت در کسب و کار اینترنتی
پاسخ به این سوال که چگونه طراحی سایت موفق و وب سایت موفقی داشته باشیم به چند عامل بستگی دارد ، اما پیش از آن بهتر است بپرسیم : چه نوع موفقیتی؟ برای بعضی از وبمستر ها موفقیت به معنای دیده شدن است ، شهرت و البته در آخر پول و درآمد ، اما اگر شما جزء دسته دوم هستید و پول نقش اولویت اول را در کسب و کار شما بازی می کند باید بدانید تنها نیستید 🙂 و تقریبا اکثر افراد در کسب و کار اینترنتی به دنبال درآمد زایی هستند.
با ما همراه باشید …
صاحبان فروشگاه های اینترنتی پس از راه اندازی وب سایت و درگاه پرداخت اینترنتی به دنبال کامل کردن چرخه محصول و فروش در وب سایت هستند و پس از تکمیل آن احتمالا در دوره های آموزش سئو شرکت می کنند تا وب سایت خود را به نتایج بهتری در گوگل برسانند و مخاطب جذب کنند . این روند در مورد راه اندازی فروش اینترنتی به همین صورت ادامه دارد … برخی از وبمستر ها و مدیران فروشگاه های اینترنتی نکات مهم و سرنوشت ساز سئو را به خوبی در وب سایت خود پیاده سازی می کنند و از پس سخت ترین آزمون های وبمستری بر می آیند و مشکل ترین امکانات را در وب سایت خود پیاده سازی می کنند اما از بعضی از نکات کوچک و ریز قافل می شوند و چه بسا به همین دلیل شانس داشتن یک کسب و کار موفق را از دست می دهند و یا زمان آن را به تعویق می اندازند …
این نکات زیرچه چیزهایی را شامل می شوند؟
وقتی کسب و کار اینترنتی متسون را شروع کردم تنها مشتریان من کسانی بودند که به صورت حضوری با من آشنا شده بودند و یا از طرف شخص دیگری که البته او هم به صورت Face to Face با من آشنا بود معرفی شده بود ، از لحاظ درآمد زایی و شغل در وضعیت نسبتا خوبی به سر میبردم اما همیشه یک نکته خیلی ریز گوشه ذهنم مرا آزار می داد و آن هم این بود:
آیا با این روش میتوانم در بهترینِ این شغل باشم؟ و آیا کسب و کار من جهانی شدن را تجربه خواهد کرد؟
این جمله فقط ویژگی های ظاهری یک سوال را داشت و در باطن همواره جواب من به این حس درونی “نه” بود! اما چرا همچنان به کسب و کار فیزیکی و حضوری ادامه می دادم و این شیوه کاری همواره بیشترین میزان درآمدزایی من را تشکیل می داد؟ چون هرگز در فضای مجازی ارتباط دوطرفه گرم بین مشتری و خودم را به کیفیت امروز تجربه نکرده بودم و راستش کمی تازه کار بودم و با اینکه وب سایت متسون را از همان روزهای اولیه راه اندازی کرده بودم بازهم مشتریان من غالبا کسانی بودند که باید پیش از سفارش حتما همدیگر را می دیدیم ، با هم دست می دادیم و حداقل یک شات اسپرسو یا یک لیوان چای می نوشیدیم تا حس اعتماد در ایشان پدیدار شود.
این روش اعتماد سازی چهره به چهره یا حضوری یا فیزیکی و یا هر چیز دیگری که صدایش می کنید کمی قدیمی شده و آپدیت های جدیدش به بازار نیامده است دقیقا به خاطر همین است که اگر بخواهید به روش فیزیکی کسب درآمد کنیدهرگز به دیجیکالا تبدیل نمی شوید! ، هرگز به اسنپ تبدیل نمی شوید! ، هرگز به آمازون تبدیل نمی شوید و در کل هرگز به گرد پای بهترینِ شغل خودتان نخواهید رسید !
دقیقا همین عامل بود هرچه در کسب و کارم پیش می رفتم و درآمدم افزایش پیدا می کرد من را بیشتر به فکر فرو می برد که
چطور اعتماد کاربر سایت را جلب کنم؟
به طوری که حاظر شود در همان لحظه سفارش خود را ثبت کند ؟
چطور اعتماد کاربر را به دست آوریم؟
شاید بپرسید با کمی رسیدن به سر و روی سایت و انتشار چند ویدئو و محتوا میتوانستی این کار را انجام دهی ولی باید بدانید که همیشه کارها آنطور که فکر می کنید پیش نمی رود! مثال بارزی که در این زمینه وجود دارد وب سایت هایی هستند که در زیبایی تمام برخوردارند و میلیون ها تومان خرج ظاهر وب سایت خود کرده اند اما وقتی وارد وب سایت می شوید باید ۵ دقیقه اول را به تفکر درباره اینکه “کجا کلیک کنم؟” بپردازید. و همینطور بر عکس وب سایت هایی هستند که از هیچ عنصر گرافیکی و حتی هیچ تصویر و رسانه ای بهره مند نیستند اما در رده موفق ترین وب سایت های زمان خود جای گرفته اند ، می پرسید کدام؟ “وب سایت ایستگاه” که طبق امار رسمی در سال ۱۳۹۳ حداقل ماهانه ۳۰ میلیون تومان درآمد داشته است.
نکته اصلی کجاست؟
اگر اعتماد کاربر رابطه خیلی محکمی با ظاهر سایت ندارد پس کجا باید به دنبال گمشده خود بگردیم؟
- ۹۷/۰۵/۱۴